Monipuolisesti palveleva automaalaamo

Hinauspalvelua Loimaalta käsin

Tarjoamme luotettavat henkilö- ja pakettiautojen hinauspalvelut Loimaalta käsin yli 30 vuoden kokemuksella – saman ajan olemme myös olleet tiiviissä yhteistyössä eri vakuutusyhtiöiden kanssa. Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, eli hinausapua tarvitessasi voit ottaa meihin yhteyttä 24/7-periaatteella. Hinaukset suoritetaan nykyaikaisella kalustolla muun muassa seuraavien kaupunkien alueilla: Loimaa, Huittinen, Humppila, Koski Tl, Marttila, Oripää, Punkalaidun, Pöytyä, Somero, Säkylä, Ypäjä, Aura, Koski TL, Marttila ja Tarvasjoki.

Avullamme matkasi jatkuu eteenpäin

Matkan katkeaminen voi johtua monesta eri syystä: ojaanajo, auton rikkoontuminen, virran loppuminen Me vedämme autosi ojasta, annamme varavirtaa, avaamme lukkiutuneet ovet ja tarvittaessa hinaamme autosi pois. Autokuluvakuutus korvaa hinauksesta aiheutuvia kuluja, pidemmistä matkoista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Vain vararenkaan puuttumista ja bensan loppumista tämä vakuutus ei kata, mutta lähes kaiken muun kyllä. Tarvittaessa järjestämme sinulle myös sijaisauton, jotta matkasi voisi jatkua ilman turhia taukoja. Kun siis tarvitset joustavaa ja luotettavaa hinauspalvelua, ota heti yhteyttä meihin!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Automaalaamo Mörsky P
Turuntie 68
32200 Loimaa

Y-tunnus: 07100362
Puh: +358500536229

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Automaalaamo Mörsky P:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa