Hinauspalvelua Loimaalta käsin

Ota yhteyttä

PÄIVYSTÄMME 24/7 – 0500 536 229

Tarjoamme luotettavat henkilö- ja pakettiautojen hinauspalvelut Loimaalta käsin yli 40 vuoden kokemuksella – saman ajan olemme myös olleet tiiviissä yhteistyössä eri vakuutusyhtiöiden kanssa. 

Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, eli hinausapua tarvitessasi voit ottaa meihin

yhteyttä 24/7. Hinaukset suoritetaan nykyaikaisella kalustolla muun muassa seuraavien kaupunkien alueilla: Loimaa, Huittinen, Humppila, Koski Tl, Marttila, Oripää, Punkalaidun, Pöytyä, Somero, Säkylä, Ypäjä, Aura, Koski TL, Marttila ja Tarvasjoki.

Avullamme matkasi jatkuu eteenpäin

Matkan katkeaminen voi johtua monesta eri syystä: ojaanajo, auton rikkoontuminen, virran loppuminen. Me vedämme autosi ojasta, annamme varavirtaa, avaamme lukkiutuneet ovet ja tarvittaessa hinaamme autosi pois. Autokuluvakuutus korvaa hinauksesta aiheutuvia kuluja, pidemmistä matkoista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

Vain vararenkaan puuttumista ja bensan loppumista tämä vakuutus ei kata, mutta lähes kaiken muun kyllä. Tarvittaessa järjestämme sinulle myös sijaisauton, jotta matkasi voisi jatkua ilman turhia taukoja. Kun siis tarvitset joustavaa ja luotettavaa hinauspalvelua, ota heti yhteyttä meihin!