Korkealaatuista kynäruiskumaalausta Loimaalla – taidemaalauksista autoihin

Ota yhteyttä

Jetsuko Oy toteuttaa yksilöllistä ja korkealaatuista kynäruiskumaalausta Loimaalla. Kynäruiskumaalaus käy ammattilaiselta juuri asiakkaan toiveiden mukaan, olipa maalattavana kohteena sitten henkilö-, paketti-, kuorma-, rekka- tai jenkkiauto, moottoripyörä, kypärä, taulu – käytännössä vain taivas ja asiakkaan oma mielikuvitus ovat rajana kynäruiskutaiteelle. 

Kynäruiskutekniikan avulla voidaan loihtia myös näyttäviä ja piristäviä kuvituksia suoraan seinälle. Mikäli maalia ei kuitenkaan haluta suoraan seinään, on vaihtoehtoinen tapa maalata kuva tai kuvio isolle kankaalle ja kiinnittää se seinälle – näin taideteoksen voi myöhemmin ottaa helposti mukaansa, eikä seuraavan asukkaan tarvitse maalata teoksen päälle uutta kerrosta.

Soita ja pyydä tarjous toiveidesi mukaisesta maalauksesta!

Erikoisautojen maalaukset ja entisöinnit

Meiltä saat vanhojen erikoisautojen maalaukset ja entisöinnit avaimet käteen -periaatteella. Käytössämme on monista eri alan asiantuntijoista koostuva verkosto, jota hyödyntäen löydämme tekijät jokaiselle työvaiheelle, aina pelti- ja sähkötöistä mekaanikkoihin.

Anna siis vanhalle klassikolle uusi elämä kokeneen ja luotettavan ammattilaisen toteuttamana. Olitpa kiinnostunut sitten kynäruiskumaalauksesta tai entisöintipalvelusta, ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää!

Taidemaalausta kynäruiskumaalaustekniikalla

Oletko fotorealistisen taiteen ystävä? Kiehtooko sinua todellisuuden valokuvantarkka jäljentäminen? Tarjontaamme kuuluu myös taidemaalaus kynäruiskumaalaustekniikalla. Maalaamme niin muotokuvia, tauluja kuin muraalejakin toiveidesi mukaan. Olemme tehneet maalaustöitä jo 40 vuotta.


Taideteokset pystyvät välittämään aina jotakin sellaista, mitä sanat eivät riitä kertomaan. Kynäruiskumaalauksemme ovat fotorealistisia, eli valokuvan tarkkoja ja ne ovat saaneet huomiota merkittäviltä tahoilta.

Maalaamisen ohella teemme nykyisin myös veistoksia. Yhteistyökumppaneina on ollut merkittäviä suomalaisia taiteilijoita, kuten Miina Äkkijyrkkä.

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisesta taideteoksesta olet kiinnostunut.

Katso yhteystiedot

Kuvagalleria – tutustu maalauksiin

Kuvagalleriassa pääset tutustumaan maalauksiimme vuosien varrelta. Olemme tarkan työn tekijöitä ja hiomme maalauksia aina viimeistä yksityiskohtaa myöten. Jokaisen työn toteutamme taiteellista luovuutta käyttäen.