Monipuolisesti palveleva automaalaamo

Kynäruiskumaalausta Loimaalla

Kynäruiskumaalaus käy ammattilaiselta juuri asiakkaan toiveiden mukaan, olipa maalattavana kohteena sitten henkilö-, paketti-, kuorma-, rekka- tai jenkkiauto, moottoripyörä, kypärä, taulu – käytännössä vain taivas ja asiakkaan oma mielikuvitus ovat rajana kynäruiskutaiteelle. Kynäruiskutekniikan avulla voidaan loihtia myös näyttäviä ja piristäviä kuvituksia suoraan seinälle. Mikäli maalia ei kuitenkaan haluta suoraan seinään, on vaihtoehtoinen tapa maalata kuva tai kuvio isolle kankaalle ja kiinnittää se seinälle – näin taideteoksen voi myöhemmin ottaa helposti mukaansa, eikä seuraavan asukkaan tarvitse maalata teoksen päälle uutta kerrosta.

Erikoisautojen maalaukset ja entisöinnit

Kauttamme saat vanhojen erikoisautojen maalaukset ja entisöinnit avaimet käteen -periaatteella. Käytössämme on monista eri alan asiantuntijoista koostuva verkosto, jota hyödyntäen löydämme tekijät jokaiselle työvaiheelle, aina pelti- ja sähkötöistä mekaanikkoihin. Anna siis vanhalle klassikolle uusi elämä kokeneen ja luotettavan ammattilaisen toteuttamana. Olitpa kiinnostunut sitten kynäruiskumaalauksesta tai entisöintipalvelusta, ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Automaalaamo Mörsky P
Turuntie 68
32200 Loimaa

Y-tunnus: 07100362
Puh: +358500536229

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Automaalaamo Mörsky P:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 10Jaa