Monipuolisesti palveleva automaalaamo

Marang Oy maalaa ja rappaa sekä remontoi Etelä-Suomessa

Marang Oy tekee erilaisia maalaus-, rappaus- ja pienmuotoisia remonttitöitä vuosien kokemuksella. Remonttipalvelumme ovat kokonaisvaltaisia ja avaimet käteen -periaatteella tapahtuvia, eli toteutamme talojen ja kiinteistöjen remontit alusta loppuun, suunnittelusta toteutuksen kautta viimeistelyyn, tarpeen mukaan niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Niin ikään hoidamme tällaisissa kohteissa myös erikoismaalaukset, asiakkaan halutessa joko suoraan seinään tai seinälle kiinnitettävään irtolevyyn.

Tarvitsetko luotettavaa tekijää remontillesi? Ota yhteyttä!

Marang Oy hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti sekä rakennusliikkeille että suoraan yksityishenkilöille. Olemme luotettava toimija ja teemme sen minkä lupaamme, sovittuja aikatauluja ja budjettia noudattaen. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä tarjousta omalle urakallesi!

Marang Oy
p. 040 715 46 77
toimisto@marang.fi

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Automaalaamo Mörsky P
Turuntie 68
32200 Loimaa

Y-tunnus: 07100362
Puh: +358500536229

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Automaalaamo Mörsky P:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa